Sluit nu een Onderhoudsabonnement af en win een Praxisbon van € 250,-!

Vandaag hebben we opnieuw een huurder blij gemaakt met een Praxisbon van € 250,-! Ook kans maken op deze fantastische prijs? Meld u dan aan voor zondag 30 juni 23.59!

Heeft u twee linkerhanden?
In en rondom huis zijn altijd klusjes te doen. Het vervangen van een kraanleertje of een kapotte handgreep in uw keuken: voor de één peulenschil, voor de ander een enorme klus. Het zijn kleine reparaties waar u als huurder zelf verantwoordelijk voor bent. Met het Onderhoudsabonnement nemen we dit graag voor u uit handen.

Kosten
Voor het Onderhoudsabonnement betaalt u per maand 5,25. Heeft u een kleine reparatie in of aan uw woning, dan komt een vakman van Centrada langs met de juiste onderdelen en de benodigde gereedschap om de klus te klaren.

Sluit een Onderhoudsabonnement af
Sluit nu een Onderhoudsabonnement af en maak kans op één van de acht overgebleven praxisbonnen! Het nieuwe Onderhoudsabonnement gaat per 1 juli 2019 van start. Aanmelden kan via onze website of door te bellen naar onze Klantenservice. Wij zijn tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bereikbaar via 0320 239600.

 

Publicatiedatum:

28 juni 2019