Klein Nooten (verhuurd)

Het project

Klein Nooten
Herfstorchidee 2 tm 28 (even nummers)

Centrada heeft in de Warande 14 ruime eengezinswoningen gebouwd. Tien van de woningen zijn circa 119 m2 en hebben drie ruime slaapkamers en een zolder. Twee tuitwoningen van circa 130 m2 hebben een extra slaapkamer op zolder. De woningen zijn begin 2024 opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Luxe uitstraling en hoog afwerkingsniveau
De 14 nieuwe eengezinswoningen van Centrada staan in het woongebied Klein Nooten en zijn verdeeld over twee blokken van zeven woningen. Centraal gelegen in de wijk, in een groene omgeving met een dorps karakter. De woningen hebben een luxe uitstraling en een hoog afwerkingsniveau. Duurzame bouw, houten gevelbekleding gecombineerd met metselwerk en hoogwaardige erfafscheidingen zijn enkele bijzondere kenmerken van dit project.

Inrichting openbaar gebied
In Klein Nooten komen ook koopwoningen. De ontwikkeling van het gebied is echter gestart met de bouw van de woningen van Centrada. Nieuwe huurders moeten er rekening mee houden dat de openbare ruimte pas wordt aangepakt als alle bouwwerkzaamheden in het gebied zijn afgerond. Dit betekent dat het even kan duren voordat de inrichting van het openbare gebied, waaronder de definitieve bestrating en straatverlichting, gereed is.

De woningen

8x tussenwoning met drie slaapkamers (119 m2)

Huurprijs: € 808,05, exclusief € 33,63 servicekosten

Doelgroep:

  • Vanaf drie personen met een inkomen vanaf € 34.576 t/m € 66.050

4x hoekwoning met drie slaapkamers (119 m2)

Deze woningen hebben extra kwaliteit ten opzichte van de tussenwoningen. Het zijn hoekwoningen met een extra raam in de zijgevel en met een grote tuin.

Huurprijs:
De starthuur van deze woningen is € 808,05. Via de jaarlijkse huuraanpassing wordt de huur in stapjes opgehoogd naar de streefhuur van € 1050,48. Exclusief € 33,63 servicekosten. Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk.

Doelgroep

  • Vanaf 3 personen met een inkomen vanaf 48.626 t/m 66.050

Toewijzing op inschrijfduur. Eén van de vier woningen krijgt het label doorstroomwoning. Huurders die op dit moment een woning huren bij Centrada en bij verhuizing hun zelfstandige woning leeg achterlaten krijgen bij deze woning voorrang.

2x tuitwoning met vier slaapkamers (130 m2)

Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 130 m2 en een extra (slaap)kamer op de zolderverdieping.

Huurprijs:
De starthuur van deze woningen is € 808,05. Via de jaarlijkse huuraanpassing wordt de huur in stapjes opgehoogd naar de streefhuur van € 1050,48. Exclusief € 33,63 servicekosten. Voor deze woning is geen huurtoeslag mogelijk.

Doelgroep:

  • Vanaf 4 personen met een inkomen vanaf € 48.626 t/m € 66.050.

Toewijzing op inschrijfduur. Eén van de twee woningen krijgt het label doorstroomwoning. Huurders die op dit moment een woning huren bij Centrada en bij verhuizing hun zelfstandige woning leeg achterlaten krijgen bij deze woning voorrang.

Bijzonderheden

  • Houten gevelbekleding gecombineerd met metselwerk
  • Zonnepanelen; 10 panelen per woning
  • Tuin op het zuidwesten
  • Onderhoud groenvoorziening
  • Hoogwaardige erfafscheiding

Planning

Deze woningen zijn inmiddels verhuurd.