Nieuwbouwprojecten

KandelaarVoorzijdeperspectiefdefinitief

Nieuwbouw Kempenaar 'De Kandelaar'

In de wijk Kempenaar, op de locatie waar vroeger de kerk 'De Kandelaar' heeft gestaan, ontwikkelt Centrada een nieuw appartementencomplex met 29 appartementen. Ook dit complex krijgt de naam 'De Kandelaar'.

 

VogelvluchtKempenaar

Nieuwbouwproject Kempenaar 15

Binnenkort hoopt Centrada te starten met de bouw van 24 3-kamer appartementen en 7 eengezinswoningen. De woningen komen aan de Kempenaar 15, op de plek waar vroeger basisschool 'De Springplank’ heeft gestaan.

16620161202PreBannerSmall

Nieuwbouw Warande (MFA-eiland): Haagwinde

Centrada realiseert wooncomplex Haagwinde op het door de gemeente ontwikkelde MFA eiland in Warande. Op de bovenste vijf woonlagen komen 20 huurappartementen, daaronder (op de tweede en derde bouwlaag) komt de zogenaamde 'zorgplint'. Deze commerciële zorgplint moet nog nader worden ingevuld, maar te denken valt aan bedrijven als een tandartspraktijk, een apotheek, een fysiotherapeut, huisartsen, enz.
Door de fraaie architectuur en de combinatie van twintig sociale huurappartementen met een zorgplint met zorg gerelateerde bedrijven, is het complex een waardevolle toevoeging aan de wijk. We verwachten dat Haagwinde in januari 2019 klaar is.  

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software