Nieuwbouw Warande (MFA-eiland): Haagwinde

16620161202PreBannerSmall
 

Kerngegevens:

Woningtype:2- en 3-kamer huurappartementenBouwjaar:2017
Aantal huurwoningen:20

Algemene informatie:

Centrada is trots op het prachtige, door Niels Architecture ontworpen, wooncomplex Haagwinde dat zij laat bouwen. Het gebouw heeft een duidelijke woonuitstraling gekregen en markeert de entree naar het MFA eiland Warande. Vooral de ronde balkons op de hoeken van het complex vallen op en geven het gebouw een speels silhouet. In de avonduren manifesteert het gebouw zich als een landmark door de subtiele LED-lichtlijn in de kroon.

Op de bovenste vijf woonlagen van het gebouw komen twintig twee- en driekamer sociale huurappartementen van Centrada met een woonoppervlak variërend van circa 60 – 80 m2. Deze appartementen zijn allemaal voorzien van een speels, rond balkon.

In de tweede en derde bouwlaag van het complex wordt een zogenaamde zorgplint gerealiseerd met daarin zorg gerelateerde bedrijven. Deze zorgplint moet nog nader worden ingevuld, maar te denken valt aan bedrijven als een tandartspraktijk, een apotheek, een fysiotherapeut, huisartsen, enz.

Geïnteresseerden
Om in aanmerking te kunnen komen voor een sociaal huurappartement in dit complex moeten geïnteresseerden bij Centrada ingeschreven staan als woningzoekende. Daarnaast moeten zij voldoen aan de voorwaarden die voor deze appartementen gelden met betrekking tot gezinsinkomen en de samenstelling van het huishouden. Inschrijven als woningzoekende kan via de website van Centrada en kost eenmalig € 19,- en jaarlijks € 19,- verlengingskosten.

Nadere informatie over de huurappartementen (zoals plattegrond, huurprijzen, voorwaarden en dergelijke) verschijnt op de website van Centrada, zodra dit bekend is. 

Locatie:

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software