Nieuwbouwproject Kempenaar 15

VogelvluchtKempenaar
 

Kerngegevens:

Woningtype:eengezinswoningen en appartementenBouwjaar:2018
Aantal huurwoningen:31

Algemene informatie:

In maart 2018 start Centrada met de bouw van 24 3-kamer appartementen en 7 eengezinswoningen. De woningen komen aan de Kempenaar 15, op de plek waar vroeger basisschool 'De Springplank’ heeft gestaan.

Met de bouw van deze nieuwe woningen, ontstaat meer diversiteit in de wijk. De Kempenaar is een geliefde buurt die nu voornamelijk uit eengezinswoningen bestaat. Door de realisatie van 7 eengezinswoningen en 24 3-kamer appartementen, kunnen bewoners van de Kempenaar eventueel wooncarrière maken in hun eigen wijk.

Samen met de gemeente en de architect is in de afgelopen periode een aantrekkelijk plan ontwikkeld. Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en de inpassing in de bestaande structuur van de wijk. Het project vormt daarmee een mooie aanwinst voor de Kempenaar. Bijzonder aan de 7 te realiseren eengezinswoningen is verder dat deze zeer energiezuinig worden gebouwd. De woningen krijgen geen gasaansluiting. Toekomstige huurders krijgen hierdoor lage woonlasten. Centrada wil in 2018 starten met de nieuwbouw. Naar verwachting worden de woningen eind 2018 opgeleverd.

Geïnteresseerden
Om in aanmerking te kunnen komen voor een nieuwbouwwoning in de Kempenaar, moet u bij Centrada ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven als woningzoekende kan via de website van Centrada en kost eenmalig € 19,- en jaarlijks  betaalt u € 19,- verlengingskosten.

 

 

Locatie:

webdesign door ipsis b.v.
LiveZilla Live Chat Software