De VoorzieningenWijzer

Besparen met De VoorzieningenWijzer

Heb ik wel de juiste zorgverzekering? Past een ander energiecontract niet beter bij mijn situatie? Op welke toeslagen heb ik eigenlijk recht? Het is best lastig om zelf antwoorden te vinden op deze vragen. Hulp bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken kan dan heel prettig zijn. Misschien dat De VoorzieningenWijzer dan iets voor u is!

Gratis adviesgesprek
Met De VoorzieningenWijzer kunt u in een persoonlijk gesprek met een onafhankelijke adviseur kijken welke zorgverzekering het beste bij u past. En dat is niet het enige: naast een zorgverzekering wordt er gelijk gekeken naar andere financiële onderwerpen. Bijvoorbeeld of u recht hebt op toeslagen of gemeentelijke regelingen, maar ook of uw energiecontract nog aansluit op uw situatie. Blijkt dat u ergens recht op hebt, of dat u beter kunt overstappen? Als u wilt, kan dit gelijk met de adviseur geregeld worden. Dit gesprek is trouwens gratis en vrijblijvend. De informatie die u bespreekt met de adviseur, wordt nooit zonder uw toestemming gedeeld.

Besparen
Door samen met een adviseur te kijken naar uw zorgverzekering, energiecontract en andere regelingen waar u recht op heeft, kan veel geld bespaard worden. Gemiddeld tot wel € 500 per jaar. Omdat u niet onnodig geld laat liggen of risico loopt, geeft dit bovendien rust in uw hoofd.

Samenwerking
De VoorzieningenWijzer wordt in de gemeente Lelystad uitgevoerd in samenwerking met Centrada en Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF).

Aanvragen
Wilt u ook weten welke toeslagen en regelingen voor u van toepassing zijn? Ga dan naar www.datgeldtvoormij.nl en meldt u aan voor een persoonlijk gesprek.

Wilt u liever eerst even contact met Centrada? Geen probleem, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0320) 239 600. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.