Bewonersverhalen

 • Opgeruimd staat netjes

  Met behulp van de Beter Buurt Bijdrage heeft Manon Honders een grote schoonmaakactie in de Wold op touw gezet. Samen met de buren stak ze een weekend lang de handen uit de mouwen. Iedereen van jong tot oud hielp mee. 

   

  Lees dit bewonersverhaal
 • Nieuwe schuttingen in de Zandbank

  Meneer El Mhassani en zijn buren wonen al jaren met plezier aan de Zandbank in de Atolwijk. Maar de lelijke schuttingen waren voor vele een doorn in het oog. Tijd om Centrada te bellen!


  Lees dit bewonersverhaal
 • Creatieve bewoner fleurt hal Het Hanzehuys op

  Joop van Zonderen woont in Het Hanzehuys. Zijn medebewoners wisten dat hij veel heeft geschilderd. Toen zij voorstelden dat hij een muurschildering zou maken in de hal van het complex, nam hij de uitdaging aan.

  Lees dit bewonersverhaal
 • Opknapbeurt voor algemene ruimte wooncomplex de Jol

  Aan de Jol 15 staat een wooncomplex met een zes-tal woningen. Dit complex heeft geen tuin. Binnen het project Jol konden we deze bewoners dus geen schutting aanbieden. Daarom is samen gekeken naar verbeterpunten en wensen wat betreft de leefbaarheid in het complex. 

  Lees dit bewonersverhaal
 • Feestcommissie brengt bewoners samen

  Buurvrouwen Rieni Delforno en Diane Gibbs vormen samen de onofficiële feestcommissie van appartementencomplex Marktzicht. Al jaren organiseren ze leuke acties en activiteiten met en voor bewoners.

  Lees dit bewonersverhaal
 • Samen werken aan prettig wonen in de Jol

  De afgelopen jaren is de uitstraling van de Jol door enkele grote projecten heel erg verbeterd. Actieve buurtbewoners maken de wijk nu nog mooier. Zo adopteerde de heer Brandon samen met zijn buurvrouw een pleintje en knapte het op.

  Lees dit bewonersverhaal