Bewonersverhalen

  • Opknapbeurt voor algemene ruimte wooncomplex de Jol

    Aan de Jol 15 staat een wooncomplex met een zes-tal woningen. Dit complex heeft geen tuin. Binnen het project Jol konden we deze bewoners dus geen schutting aanbieden. Daarom is samen gekeken naar verbeterpunten en wensen wat betreft de leefbaarheid in het complex. 

    Lees dit bewonersverhaal
  • Creatieve bewoner fleurt hal Het Hanzehuys op

    Joop van Zonderen woont in Het Hanzehuys. Zijn medebewoners wisten dat hij veel heeft geschilderd. Toen zij voorstelden dat hij een muurschildering zou maken in de hal van het complex, nam hij de uitdaging aan.

    Lees dit bewonersverhaal
  • Nieuwe schuttingen in de Zandbank

    Meneer El Mhassani en zijn buren wonen al jaren met plezier aan de Zandbank in de Atolwijk. Maar de lelijke schuttingen waren voor vele een doorn in het oog. Tijd om Centrada te bellen!


    Lees dit bewonersverhaal
  • Feestcommissie brengt bewoners samen

    Buurvrouwen Rieni Delforno en Diane Gibbs vormen samen de onofficiële feestcommissie van appartementencomplex Marktzicht. Al jaren organiseren ze leuke acties en activiteiten met en voor bewoners.

    Lees dit bewonersverhaal
  • Samen werken aan prettig wonen in de Jol

    De afgelopen jaren is de uitstraling van de Jol door enkele grote projecten heel erg verbeterd. Actieve buurtbewoners maken de wijk nu nog mooier. Zo adopteerde de heer Brandon samen met zijn buurvrouw een pleintje en knapte het op.

    Lees dit bewonersverhaal