Onderhoudsprojecten

Om ervoor te zorgen dat onze woningen blijven voldoen aan de eisen van deze tijd, voert Centrada regelmatig onderhoudsprojecten uit. U vindt hieronder een overzicht met de werkzaamheden die voor de komende periode gepland staan. U ontvangt van tevoren informatie over de duur van de werkzaamheden en de overlast die u eventueel kunt verwachten. Ook hoort u op dat moment waar u terecht kunt met vragen en op welke manier Centrada u op de hoogte houdt van de vorderingen van de werkzaamheden.

Projecten 2021

Kempenaar 22 t/m 31 en 33

409 woningen
Diverse onderhoudswerkzaamheden waaronder: buitenschilderwerk van onder andere kozijnen en deuren, herstellen van het voegwerk en reiniging van de gevel. Daarnaast worden er bij 110 woningen zonnepanelen geplaatst en/of zonnecollectoren vervangen. Bij sommige woningen wordt ook nog asbest verwijderd.

De Stelling 14 en 15

150 woningen
Diverse onderhoudswerkzaamheden waaronder: reiniging van de gevel, herstellen van voegwerk, kozijnen herstellen en buitenschilderwerk van onder andere kozijnen en deuren.

Waterwijk (Merenbuurt, Zeeënbuurt)

414 woningen
Diverse onderhoudswerkzaamheden waaronder: dakgoten en dakramen vervangen, herstellen van het voegwerk, reiniging van de gevel en buitenschilderwerk van onder andere kozijnen en deuren. Daarnaast wordt bij sommige woningen ook asbest verwijderd.

Griend

179 woningen
Diverse onderhoudswerkzaamheden waaronder: buitenschilderwerk van onder andere kozijnen en deuren, herstellen van het voegwerk, dakramen vervangen en reiniging van de gevel. Ook krijgen de woningen vloerisolatie.

Marktstraat, Danzigstraat, Bremerstraat

93 woningen
De woningen worden levensloopbestendig gemaakt. Er worden voorzieningen aangebracht om ze geschikt te maken om langdurig te blijven wonen. Voorzieningen als: eengreepskranen, beugels, een aansluiting voor elektrisch koken en voor elektrische zonwering.