Klachtenformulier

Als huurder of woningzoekende verwacht u een goede dienstverlening van Centrada. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Dit horen wij graag van u. We kunnen dan met uw klacht aan de slag, zodat u de beste dienstverlening blijft krijgen!

Adres

Gerelateerde vragen

Ik heb een antwoord ontvangen op mijn klacht. Ik ben niet tevreden met de oplossing die jullie mij bieden. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bent u niet tevreden bent met de manier waarop de klacht is afgehandeld of met de oplossing die is voorgesteld? Stuurt u ons dan het meldingsformulier welke u bij de schriftelijke afhandeling van uw klacht heeft ontvangen. U kunt deze sturen naar Postbus 120, 8200AC LELYSTAD Of mailen naar wonen@centrada.nl. In de leest u wat u van ons mag verwachten.

Meer over dit onderwerp

Ik heb een klacht over jullie dienstverlening. Hoe dien ik mijn klacht in?

Algemeen

Dat vinden wij vervelend om te horen. Vult u het formulier Formulier melden klacht in. Mailen of een brief sturen mag ook naar: wonen@centrada.nl of Postbus 120, 8200AC LELYSTAD. Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging. In de leest u wat u van ons mag verwachten.

Meer over dit onderwerp

Ik heb een klacht over de woonruimteverdeling. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bespreek de klacht eerst met ons. Bent u niet tevreden met onze oplossing? Vult u het formulier Formulier melden klacht in. Mailen of een brief sturen mag ook naar: wonen@centrada.nl of Postbus 120, 8200AC LELYSTAD. Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging. In de leest u wat u van ons mag verwachten.

Meer over dit onderwerp