Nieuwsberichten

Tips voor als het buiten kouder wordt

Het stookseizoen komt eraan. Om te voorkomen dat u straks in de kou komt te zitten, heeft Breman Installaties enkele tips voor u verzameld. Zodat u straks goed voorbereid het najaar en de winter in gaat.

Hoe kan ik op mijn energiekosten besparen?

De prijzen van stroom en gas stijgen nog steeds. Hierdoor kan uw energierekening flink hoger uitvallen. Heel vervelend natuurlijk. Maar er zijn een aantal dingen die u kunt doen.

Centrada start verhuur eerste woongebouw in ‘Hooghe Bomen’

Vanaf 1 september start Centrada de verhuur van de 27 appartementen van het eerste woongebouw in het nieuwe woongebied ‘Hooghe Bomen’. Deze appartementen in woongebouw ‘Schonenburg’ aan de Grietenij worden in drie fases in de maand september aangeboden. Woningzoekenden kunnen via de website van Centrada reageren.

Centrada vervangt planmatig verouderde badkamers, keukens en toiletten

Huurders vinden een goed onderhouden binnenkant woning erg belangrijk. Centrada gaat daarom projectmatig badkamers, keukens en toiletten vervangen als deze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Huurders die in aanmerking komen voor een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet ontvangen hierover een brief.

Samenwerking Centrada en Plegt-Vos

Op dinsdag 14 juni tekenden Centrada en bouwbedrijf Plegt-Vos voor de bouw van 66 appartementen in de woongebouwen 'Claerbergen' en 'Eeckinge'.

Centrada en Woonzorg Flevoland bouwen 40 nieuwe appartementen

Met een gezamenlijke ferme druk op de confettiknop gaven burgemeester Mieke Baltus, Hanzeborg bewoner de heer Rooke en kinderen van kinderdagverblijf Hanzepret het feestelijke startsein voor de uitbreiding van woonzorgcentrum Hanzeborg. Aan de kant van Lelystad CS worden 40 nieuwe zorgappartementen voor mensen met dementie gerealiseerd. Salverda Bouw gaat de nieuwe aanbouw voor Centrada realiseren. Medio 2023 wordt de aanbouw opgeleverd waar vanaf augustus bewoners hun intrek kunnen nemen.

Medewerkers Centrada steken handen uit de mouwen voor fijne woonomgeving

Op dinsdag 24 mei gingen de medewerkers van woningcorporatie Centrada tijdens 'Centrada Doet' de wijk in om met z’n alle de handen uit de mouwen te steken. In en rondom de complexen Kamp Havenkom (Boswijk) en het Combinatiegebouw (centrum) werd dinsdagmiddag zwerfafval opgeruimd, schoongemaakt en geschilderd. Ook gingen er medewerkers in tweetallen bij enkele bewoners op huisbezoek.